Rumah > Berita > Kandungan
Plat logam berpakaian
Baoji Shenao Materail Co., Ltd | Updated: Oct 09, 2016Detail produk


Maklumat asas

Jenis: Ti berpakaian tembaga Komposit

Permohonan: industri, perubatan

Teknik: palsu

Gred: GR2

Bentuk: bulat / Squire

Cap dagangan: SHENOTI

Asal: China

HS Kod: 721014

Penerangan produk


Dengan proses menggulung letupan lebih maju, kami perlu menyediakan kadar pertama bukan feros rencam logam, terutamanya titanium bersalut kuprum dan juga termasuk zirkonium berpakaian tembaga, 316L keluli berpakaian tembaga, plat titanium yang berpakaian 316L keluli, Bar, tiub, dawai Komposit dan rencam berpakaian pelbagai lapisan, dan lain-lain. Barangan logam yang berpakaian boleh menjadi empat lapisan individu logam atau aloi. Pada minimum, terdapat teras dan satu lapisan luar; Setiap ketebalan lapisan dapat dioptimumkan untuk keperluan anda.

Baoji ShenAo logam bahan Co., Ltd khusus pembuatan dan pemasaran Cu berasaskan berpakaian plat yang bermutu tinggi. Ikatan logam antara pelapisan dan logam asas memastikan tiada retak diedarkan melintang, iaitu logam mempunyai letupan kimpalan yang berpakaian paling cemerlang.


Produk utama:

Kuprum-aluminium berpakaian plat, plat keluli tembaga berpakaian, plat tembaga nikel berpakaian, plat keluli nikel berpakaian, tembaga-tantalum berpakaian pinggan, tembaga-titanium berpakaian plat, dan tembaga-aluminium-tembaga berpakaian pinggan, bar Titanium – tembaga, titanium – tembaga flat barTitanium berpakaian Bar tembaga dan lain-lain logam bukan feros berpakaian bahan Komposit.

Titanium yang berpakaian tembaga Bar telah dibuat oleh sebuah bar tembaga berpakaian dalam ketebalan titanium tahap tertentu, terutamanya menggunakan sebagai satu pengalir di bawah syarat-syarat bekerja yang lebih mengakis. Ia sering digunakan sebagai pendirian penyaduran elektrolisis, proses hydrometallurgy, kerana ia mempunyai bukan sahaja asal pengalir harta Bar tembaga, tetapi juga melindungi bar tembaga dari menghakis mengikut tahap titanium, dan boleh sangat mengurangkan pencemaran elektrolit dan electroplate.

Tetapi, jika anda meminta bahawa bahan tersebut mempunyai fungsi ini di atas, maka anda mesti pastikan bahawa terdapat kekuatan gabungan yang lebih kukuh dan lebih tinggi kadar menampal antara Bar tembaga dan tahap titanium, ini tidak dapat dipenuhi oleh kaedah gabungan mekanikal tradisional. Jadi untuk mengatasinya, syarikat kami, proses menggulung letupan maju, telah berjaya menghasilkan titanium berpakaian tembaga Bar dengan kekuatan dicukur andamp; #8805; Mpa 130, andamp kadar padat; #8805; 98%, kami juga boleh membekalkan pelbagai spesifikasi bahan Bar bulat, leper, segiempat, tempoh terpanjang Bar boleh mencapai lebih 10 meter dan kita boleh weld material bentuk yang berbeza bersama-sama dalam mengikut permintaan pelanggan. Kita juga boleh membuat Bar nikel berpakaian, keluli tahan karat berpakaian tembaga Bar dan Bar tembaga zirkonium berpakaian siri produk melalui proses teknologi yang sama.

Kelebihan yang tidak ada bandingan prestasi tembaga berpakaian Titanium bar bas katod:

(1) baik ricih dan tegangan kekuatan: kekuatan tegangan dan Ricih yang diuji dan dijamin selaras dengan GB, ASTM dan JIS.

(2) sempurna Elongation dan Ductility: Elongation dan Ductility cladding metal adalah dijamin di muka bend (= metal cladding dalam ketegangan), dan ductility logam asas yang dijamin di belakang bend (= metal cladding dalam mampatan).

(3) baik kekerasan: Muka terikat adalah sedikit keras selepas letupan ikatan. Muka boleh adalah lembab oleh rawatan haba ke tahap yang asal. Wujud kesukaran di lentur dan lukisan kerja

(4) pengaliran elektrik cemerlang: letupan-bergolek proses pengeluaran membuat titanium dan komposit tembaga tutup sepenuhnya dengan delamination tiada dan oleh itu mempunyai kekonduksian elektrik yang baik, kekuatan komposit 135Mpa,

(5) Rintangan kakisan yang hebat: Letupan ikatan, pemprosesan yang berpakaian, menjamin ketahanan kakisan yang baik bahan berpakaian.

(6) besar weldability untuk menyambung, had dan menyertai

(7) tinggi kebolehpercayaan; Kekonduksian tinggi; Biocompatibility; Keupayaan Weld; Kos efektif.Ti berpakaian tembaga bas Bar untuk Metalurgi basah

Katod keluli tahan karat berpakaian Titanium untuk Kejuruteraan laut

Titanium berpakaian tembaga katod pengalir bar untuk PCB

Penukar haba Titanium tiub

Bahan komposit logam feros bebas untuk pengeluar keluli

Zirkonium berpakaian katod tembaga

Titanium lembaran ASTM bagi elektrolisis

Titanium fastener / kacang / skru / mesin basuh / bolts

Rencam berpakaian multilayer

Titanium sehenti pembekal / pengilang

Titanium tembaga berpakaian Bar / Ti Cu berpakaian

Titanium berpakaian tembaga pengalir bar

Katod Titanium untuk penyahgaraman air laut

Ti berpakaian tembaga bas Bar

Titanium katod dan katod bagi Chlor-Alkali

Ti katod bagi menggores pemulihan tembaga cair

Katod Titanium untuk Electrowinning tembaga

Titanium berpakaian Bar tembaga bagi logam katod

Titanium katod bersalut Bar

Plat Titanium yang berpakaian bagi elektrod


Hubungi kami
Baoji Shenao Materail Co., Ltd

Alamat: Qinganbao Industry Park, High-Tech Membangunkan Zone, Baoji, Shaanxi

Telefon: +86-917-3380538

Perkhidmatan Faks: +86-917-3816810

E-mel: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co., Ltd
foottop