Letupan Kimpalan Tembaga / aluminium Clad Plate

Letupan Kimpalan Tembaga / aluminium Clad Plate

Butiran penghantaran: dalam tempoh 35-45 hari selepas menerima deposit Spesifikasi Letupan Dikimpal Tembaga / Aluminium Bersama Bersama 2.High termal tinggi 3. Kekonduksilan tinggi 4. Sampel percuma Pengelasan ringkas Pengenal tembaga tembaga-aluminium biasanya digunakan dalam sambungan peralihan elektrik sebagai terminal untuk. ..

Function

Detail penghantaran:

Dalam tempoh 35-45 hari selepas menerima deposit

Spesifikasi

  1. Letupan Gabungan Tembaga / Aluminium Letupan

2. ketahanan haba tinggi

3. kekonduksian tinggi

4. Sampel percuma

Pengeluaran ringkas

Logam berpakaian tembaga-aluminium biasanya digunakan dalam sendi peralihan elektrik sebagai terminal untuk pemindahan elektrik, penghubung dalam elektrolisis.

Walau apa pun, di mana bahan-bahan yang berbeza perlu disambungkan secara elektrik, mesti kenaikan resitans elektrik yang menyebabkan suhu tinggi, berbanding penggunaan elektrik. Masalah ini dapat diselesaikan dengan menggunakan bahan logam berlubang Al-Cu yang meletup kerana tidak ada daya tahan elektrik yang meningkat di antarmuka antara aluminium dan tembaga.
Shenao Materail berpengalaman dalam pembuatan plat kimpalan tembaga / aluminium kimpalan letupan berkualiti tinggi. Kami mempunyai kilang profesional yang didedikasikan untuk mengembangkan dan menghasilkan tembaga kimpalan tembaga / aluminium berpakaian kimpalan lekapan maju. Selamat datang untuk membuat hubungan dengan syarikat kami.
Hot Tags: Letupan kimpalan tembaga / aluminium berpakaian plat, China, pembekal, kilang, syarikat
Barangan yang berkaitan
Hubungi kami
Baoji Shenao Materail Co., Ltd

Alamat: Qinganbao Industry Park, High-Tech Membangunkan Zone, Baoji, Shaanxi

Telefon: +86-917-3380538

Perkhidmatan Faks: +86-917-3816810

E-mel: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co., Ltd
foottop